Ihmisetkö?

Paremmax on ihmismäinen, ihmisyyttä arvostava ja ihmisten toimintaan fokusoiva asiantuntijayritys. Toteutuksissamme suuntaamme kehittämisen valokeilan aina ihmisiin, heidän toimintaansa ja käyttäytymisensä vaikutuksiin. Silloin tällöin ajatustapaamme haastetaan esim. prosessien, rakenteiden, toimintatapojen ja seurannan tärkeydellä. Ja hyvä niin. Mutta kysehän ei ole vastakkain asettelusta, vaan yhteensovittamisesta. Sillä prosesseja, käytäntöjä ja strategioita toteuttavat ihmiset - osaamisineen, tunteineen ja taitoineen. 

Niinpä olinkin erityisen iloinen lukiessani Facebookin Omistajat.org -ryhmän ylläpitäjän, Ville Tolvasen postin 1.3.2021 Tässä suora lainaus hänen kirjoittamastaan: 

"Liiketoimintaa kuvataan usein malleina, sääntöinä ja rakenteina. Oikeasti kysymys on erilaisista ihmisistä, heidän suorituksistaan ja ennen kaikkea yhteispelistä. Tuloksia syntyy ihmisiä, panoksia ja tekemistä yhdistelemällä. Jokaisen johtavan tulisi olla hyvä ihmisosaaja. Parhaista johtajista kasvaakin varmasti osaamisen superammattilaisia.

Arkeni koostuvat kohtaamisista ihmisten kanssa. Ei niitä väritä rakenteet, vaikka hallitus kalenterissa lukeekin. Kysymys on ihmisistä, ryhmätyöstä ja ihmisiin vaikuttamisesta. Vaikuta aina kun voit enemmän ihmisten kuin asioiden kautta. Saat parempia tuloksia hetkessä, ajoittain ja ajan kanssa." 

Kyllä, olen samaa mieltä. Entä sinä? Ota yhteyttä, vaihdetaan ajatuksia.